Od wczoraj możecie korzystać z nowej wersji formularza Sprzedaj przedmiot.
Dzięki wprowadzonym modyfikacjom nowy formularz oferuje lepszą funkcjonalność niż jego poprzednia wersja. Jego główne zalety to:
• Uproszczona budowa. Zgodnie z sugestiami nowa wersja formularza zawiera mniej stron i pól, które trzeba wypełnić, aby wystawić przedmiot. Teraz możecie korzystać z szablonów, aby oszczędzić czas przy wystawianiu wielu podobnych przedmiotów. Badania przeprowadzone ostatnio wśród 100 000 użytkowników serwisu eBay w innych krajach wykazały, że wystawianie przedmiotów przy użyciu nowej wersji formularza Sprzedaj przedmiot zajmuje średnio 25% mniej czasu niż w przypadku wykorzystania poprzedniej wersji.
• Elastyczność. Nadal dostępne są wszystkie funkcje poprzedniego formularza. Nową wersję można jednak dostosować do indywidualnych potrzeb każdego użytkownika. Dzięki temu sprzedający może np. ukryć opcje, których używa sporadycznie. Do formularza zostały również dodane nowe funkcje, czcionki i kolory umożliwiające tworzenie wyjątkowych, niepowtarzalnych i przykuwających uwagę aukcji.
Wiemy, że wprowadzane przez nas zmiany wpływają na Waszą działalność, wiec staramy się maksymalnie uprościć i skrócić proces wdrażania nowej wersji. Mamy nadzieję, że już za kilka tygodni będą z niej korzystać wszyscy nasi użytkownicy.
Mamy nadzieję, że formularz Sprzedaj przedmiot w swojej ulepszonej wersji ułatwi sprzedawanie i prowadzenie transakcji w serwisie eBay.pl. Ponieważ ogromnie cenimy Wasze uwagi, mamy nadzieję, że również tym razem udzielicie nam cennych wskazówek i podzielicie się sugestiami. Będziemy wdzięczni za komentarze.
A ja wczoraj wlazłem w ten formularz ( chyba) i przez godzinę nie mogłem wkleić opisu aukcji z Notatnika. Czyżby ta funkcja nie była przewidziana ???? Fakt.......mam Windows 95, może to dlatego. Dziś wystawiłem przy pomocy statej wersji.....i wklejanie poszło bezproblemowo. Coś jednak nawala. PS. na starych powolnych komputerach e-Bay chodzi strasznie powoli WOLNIEJ NIŻ KONKURENCJA.