Od rzadkich przedmiotów kolekcjonerskich po samochody — w serwisie eBay kupisz i sprzedasz praktycznie wszystko
aWyszukiwanie zaawansowane

Strona główna > Społeczność > Fora dyskusyjne > Archiwum (dawne Forum dyskusyjne eBay.pl) > Dyskusja

Archiwum (dawne Forum dyskusyjne eBay.pl)
Zaloguj się  
hosted by LiveWorld
Dyskusja
Nowa wersja formularza Sprzedaj przedmiot już dostępna!
Przejrzyj aukcje 30-cze-06 18:50 CEST
Witajcie,

Od wczoraj możecie korzystać z nowej wersji formularza Sprzedaj przedmiot.

Dzięki wprowadzonym modyfikacjom nowy formularz oferuje lepszą funkcjonalność niż jego poprzednia wersja. Jego główne zalety to:

• Uproszczona budowa. Zgodnie z sugestiami nowa wersja formularza zawiera mniej stron i pól, które trzeba wypełnić, aby wystawić przedmiot. Teraz możecie korzystać z szablonów, aby oszczędzić czas przy wystawianiu wielu podobnych przedmiotów. Badania przeprowadzone ostatnio wśród 100 000 użytkowników serwisu eBay w innych krajach wykazały, że wystawianie przedmiotów przy użyciu nowej wersji formularza Sprzedaj przedmiot zajmuje średnio 25% mniej czasu niż w przypadku wykorzystania poprzedniej wersji.

• Elastyczność. Nadal dostępne są wszystkie funkcje poprzedniego formularza. Nową wersję można jednak dostosować do indywidualnych potrzeb każdego użytkownika. Dzięki temu sprzedający może np. ukryć opcje, których używa sporadycznie. Do formularza zostały również dodane nowe funkcje, czcionki i kolory umożliwiające tworzenie wyjątkowych, niepowtarzalnych i przykuwających uwagę aukcji.

Wiemy, że wprowadzane przez nas zmiany wpływają na Waszą działalność, wiec staramy się maksymalnie uprościć i skrócić proces wdrażania nowej wersji. Mamy nadzieję, że już za kilka tygodni będą z niej korzystać wszyscy nasi użytkownicy.

Wciąż możecie korzystać z poprzedniej wersji formularza: Wystaw za pomocą oryginalnego formularza Sprzedaj przedmiot. Łącze znajduje się u góry nowej strony Sprzedaj.

Mamy nadzieję, że formularz Sprzedaj przedmiot w swojej ulepszonej wersji ułatwi sprzedawanie i prowadzenie transakcji w serwisie eBay.pl. Ponieważ ogromnie cenimy Wasze uwagi, mamy nadzieję, że również tym razem udzielicie nam cennych wskazówek i podzielicie się sugestiami. Będziemy wdzięczni za komentarze.

Pozdrawiamy,
Zespół eBay.pl
7 odpowiedzi Data wysłania Odpowiedź #
) Przejrzyj aukcje 01-lip-06 13:46 CEST 1 z 7
Nawe nie chce mi sie sprawdzac jak to wyglada i dlaczego nie działa...

) Przejrzyj aukcje 02-lip-06 13:21 CEST 2 z 7
Z drugiej strony, czy to na prawdę było nam tak bardzo potrzebne? Tyle tu ważniejszych spraw do naprawienia :(

) Przejrzyj aukcje 22-lip-06 09:16 CEST 3 z 7
Czy formularz sprzedajacego jest tylko w jezyku angielskim

) Przejrzyj aukcje 11-sie-06 10:16 CEST 4 z 7
Jest już coraz lepiej na ebay. Oby tak dalej !!!

) Przejrzyj aukcje 11-sie-06 11:49 CEST 5 z 7
TO tylko stan PRZEJŚCIOWY, napewno niedługo uda im się ZNUF coś SPSUJNĄĆ :D:D:D:D:D

POZDRO for @ll

) Przejrzyj aukcje 17-sie-06 12:03 CEST 6 z 7
A ja wczoraj wlazłem w ten formularz ( chyba) i przez godzinę nie mogłem wkleić opisu aukcji z Notatnika.
Czyżby ta funkcja nie była przewidziana ????
Fakt.......mam Windows 95, może to dlatego.
Dziś wystawiłem przy pomocy statej wersji.....i wklejanie poszło bezproblemowo.
Coś jednak nawala.
PS. na starych powolnych komputerach e-Bay chodzi strasznie powoli WOLNIEJ NIŻ KONKURENCJA.

) Przejrzyj aukcje 27-sie-06 09:05 CEST 7 z 7
Otrzymałem kod potwierdzajacy sprzedawcy wyskakuje konto o co tu chodzi

Strona 1 z 1
Dyskusja
Zasubskrybuj ten wątek poprzez RSS RSS

Forum opinii | Wartości społeczności

O serwisie eBay | Komunikaty | Zarejestruj się | Centrum bezpieczeństwa | VeRO: Ochrona praw własności intelektualnej | Forum opinii | Mapa witryny | Pomoc
Copyright © 1995-2009 eBay Inc. Wszelkie prawa zastrzeżone.Wymienione znaki towarowe i marki należą do ich prawnych właścicieli. Korzystanie z tej witryny WWW oznacza akceptację Umowy z użytkownikiem i Zasad zachowania poufności w serwisie eBay.
Oficjalny czas eBay