Od pewnego czasu zachęcamy naszych Użytkowników do korzystania z Forów dyskusyjnych, do pozostawiania tu wpisów, uwag i sugestii. Ci z Was, którzy są stałymi bywalcami forów eBay.pl regularnie dzielicie się z nami swoimi spostrzeżeniami, co bardzo cenimy. Chcielibyśmy wyróżnić tych spośród Was, którzy są najbardziej kreatywni i twórczy. Postanowiliśmy zorganizować promocję.
6 grudnia na Forach dyskusyjnych eBay.pl rusza nasza nowa zabawa. Spośród twórców najciekawszych i najchętniej odwiedzanych postów wybierzemy zwycięzców. Do rozdania mamy 14 nagród. Spośród zamieszczonych w tym czasie wątków wygra ten, w którym swoje posty umieści największa liczba osób lub wątek, w którym będzie najwięcej postów. Nagrody główne to 2 zestawy gadżetów z logo eBay: mysz komputerowa, koszulka, kubek, długopis
Spieszcie się, konkurs potrwa tylko 10 dni. Kończy się 16 grudnia. Zwycięzców ogłosimy do 21 grudnia 2006.
Niema co! E-Bay jest w 100% lepsze od Allegro ponieważ na E-Bay jest luzno a w allegro sztywno i dziadosko... Chociasz na E-bay działam od niedawna ale już zobaczyłem że E-Bay jest lepiej niż na innych serwisach aukcyjnych.. A Wy? Co myślicie na temat E-Bay? -Bo moim zdaniem rewelacja!
Naprawde warto sprzedawać/kupować na E-Bay ... A i myśle że E-Bay powinno by mieć reklame w mediach, to pomogło by w rozwoju tego serwisu ponieważ zauważyłem że ludzie jak zobaczą w telewizji strone WWW z tanimi rzeczami to odrazu rwie ich ciekawość i wchodzą na stronke...
Bardzo lubie ten Wielki Sklep .Spotkalam tu bardzo przyjaznych ludzi! Od czasu rejestracji kupilam kilka rzeczy i do tej pory nie zawiodlam sie.Ebay poznalam w Niemczech kilka lat temu i mialam zal , ze u nas w Polsce nie ma takiego.......i doczekalam sie !!!!!! . Pozdrawiam Wszystkich , ktorzy przyczynili sie do tego ze Ebay dziala znakomicie.
Konkurs został już zakończony i rozstrzygnięty, zwycięzcy wyłonieni, nagrody zapakowane i gotowe do wysyłki. Już wkrótce lista wszystkich nagrodzonych.
Raz jeszcze dziękuję za Waszą inicjatywę. Świetnie się bawiłam czytając to, co pojawiło się na Forum i jestem przekonana, że nie tylko ja.
Mam nadzieję, że koniec konkursu nie oznacza końca Waszej aktywności. Piszcie, dyskutujcie i poznawajcie innych użytkowników naszego serwisu. Dziękuję raz jeszcze za udział w konkursie.
Drogi Szymonie, rozumiem, że nie możesz się doczekać, bo zapewne domyślasz się, że nagroda (i to nie jedna) trafi w Twoje ręce. Rozumiem Twoje zniecierpliwienie i już spieszę z informacjami... Chciałbym jeszcze tylko zauważyć, Już wkrótce lista wszystkich nagrodzonych. może oznaczać np., że wspomnianą listę zamieszczę w pewnym (niewielkim) odstępie czasu od wiadomości, w której o tym informuję..., no ale, jak już wspomniałam, rozumiem, że nie możesz się doczekać
Kategoria I - najpopularniejszy post, w którym miarą popularności jest liczba zamieszczonych w nim wpisów:
I miejsce: szymonpoland II miejsce: kura_nioska III miejsce: raf24_pl IV miejsce: squadack V miejsce: lukasz210 VI miejsce: cezcez_pl VII miejsce: megasam-info
Kategoria II - najpopularniejszy post, w którym miarą popularności jest liczba udzielających się w nim użytkowników
I miejsce: szymonpoland II miejsce: kura_nioska III miejsce: lukasz210 IV miejsce: - rafal8023 - raf24_pl - squadack - ternar - wroclawiak1971 V miejsce: - dziewanna1 - cezcez_pl - cosas.maravillosas - zyby
Ponieważ lista użytkowników, którzy w tej kategorii zajęli miejsca VI i VII jest długa, zainteresowani zostaną poinformowani o wygranej indywidualnie
No w koncu. Zdazylas za 5 12 Dobrze,ze dzis bo z nerwow zaczalem czepiac sie ludzi na forach i zapomnialem podstawowych zasad ortografii wytykajac ich brak znajomosci innym(Bogu ducha winnym)forumowiczom. Dziekuje.Pozdrawiam
Oczywiście słowo zostało użyte zupełnie świadomie w absurdalnym kontekście - ot, prawem poety - "histeria" było za krótkie a "hipochondria" pasowała do "hipokryzji".
A ja raczej nie zachwycalbym sie postami ani zaletmi czy wadami tego serwisu a raczej zastanowilbym sie wspolnie co zrobic by eBay stal sie realna konkurecja dla allegro a nawet zeby przerosl allegro w calym tego slowa znaczeniu ......moze jakies konkretne propozycje ?