Od rzadkich przedmiotów kolekcjonerskich po samochody — w serwisie eBay kupisz i sprzedasz praktycznie wszystko
aWyszukiwanie zaawansowane

Strona główna > Społeczność > Fora dyskusyjne > Nowości i komunikaty > Dyskusja

Nowości i komunikaty
Zaloguj się  
hosted by LiveWorld
Dyskusja
Napisz na forum, nagrody czekają!
Przejrzyj aukcje 05-gru-06 17:09 CET
Witajcie,

Od pewnego czasu zachęcamy naszych Użytkowników do korzystania z Forów dyskusyjnych, do pozostawiania tu wpisów, uwag i sugestii. Ci z Was, którzy są stałymi bywalcami forów eBay.pl regularnie dzielicie się z nami swoimi spostrzeżeniami, co bardzo cenimy. Chcielibyśmy wyróżnić tych spośród Was, którzy są najbardziej kreatywni i twórczy. Postanowiliśmy zorganizować promocję.

6 grudnia na Forach dyskusyjnych eBay.pl rusza nasza nowa zabawa. Spośród twórców najciekawszych i najchętniej odwiedzanych postów wybierzemy zwycięzców. Do rozdania mamy 14 nagród. Spośród zamieszczonych w tym czasie wątków wygra ten, w którym swoje posty umieści największa liczba osób lub wątek, w którym będzie najwięcej postów. Nagrody główne to 2 zestawy gadżetów z logo eBay: mysz komputerowa, koszulka, kubek, długopis

Spieszcie się, konkurs potrwa tylko 10 dni. Kończy się 16 grudnia. Zwycięzców ogłosimy do 21 grudnia 2006.

regulamin konkursu

Zapraszam do zabawy,
Dominika

26 odpowiedzi Data wysłania Odpowiedź #
) Przejrzyj aukcje 06-gru-06 10:53 CET 1 z 26
Nie wiem co mam napisać .Czekam na inicjację ,na jaki temat mam sie wypowiadać Czekam ale moja cierpliwość jest ograniczona.

) Przejrzyj aukcje 06-gru-06 15:47 CET 2 z 26
Niema co! E-Bay jest w 100% lepsze od Allegro ponieważ na E-Bay jest luzno a w allegro sztywno i dziadosko...
Chociasz na E-bay działam od niedawna ale już zobaczyłem że E-Bay jest lepiej niż na innych serwisach aukcyjnych..
A Wy? Co myślicie na temat E-Bay?
-Bo moim zdaniem rewelacja!B-)

) Przejrzyj aukcje 06-gru-06 15:50 CET 3 z 26
Proste Allegro jest już przereklamowane !!!
Teraz liczy się tylko E-BAY!!!!
Na E-bay - Zawsze Komfortowo...!

) Przejrzyj aukcje 06-gru-06 15:53 CET 4 z 26
A i ... Moim zdaniem na E-bay teraz powinno być bardzo świątecznie i powinny być świątecznie niskie ceny ,i tu zwracam się do użytkowników E-bay !!! :-D

) Przejrzyj aukcje 06-gru-06 16:00 CET 5 z 26
Naprawde warto sprzedawać/kupować na E-Bay ...
A i myśle że E-Bay powinno by mieć reklame w mediach, to pomogło by w rozwoju tego serwisu ponieważ zauważyłem że ludzie jak zobaczą w telewizji strone WWW z tanimi rzeczami to odrazu rwie ich ciekawość i wchodzą na stronke...

) Przejrzyj aukcje 06-gru-06 21:44 CET 6 z 26
Przeglądam aukcję .Narazie nie widzę żadnej rewelacji.Szukam MP3 z przenośną pamięcią komputerową.:) Zdzisław.

) Przejrzyj aukcje 08-gru-06 19:43 CET 7 z 26
Bardzo lubie ten Wielki Sklep:-D .Spotkalam tu bardzo przyjaznych ludzi! Od czasu rejestracji kupilam kilka rzeczy i do tej pory nie zawiodlam sie.Ebay poznalam w Niemczech kilka lat temu i mialam zal , ze u nas w Polsce nie ma takiego.......i doczekalam sie !!!!!!:-x . Pozdrawiam Wszystkich , ktorzy przyczynili sie do tego ze Ebay dziala znakomicie.

) Przejrzyj aukcje 11-gru-06 15:50 CET 8 z 26
KTOS JUZ TU COS KUPIŁ

) Przejrzyj aukcje 11-gru-06 15:50 CET 9 z 26
SZUKAM SONY ERIKSONA K750I ZA ROZSĄDNĄ KASE

) Przejrzyj aukcje 11-gru-06 15:51 CET 10 z 26
TO MÓJ E-MAIL AFOUBN@POCZTA.ONET.PL JAK KTOS COS WIE NIECH KLIKNIE

) Przejrzyj aukcje 11-gru-06 15:52 CET 11 z 26
TYLKO POWAŻNE OFERTY

) Przejrzyj aukcje 11-gru-06 15:54 CET 12 z 26
chyba mało kto tu zagląda

) Przejrzyj aukcje 11-gru-06 18:19 CET 13 z 26
To, że nikt nie odpowiada na głupie posty, nie ma nic wspólnego z zagladaniem. Do szukania słuzy wyszukiwarka aukcji a nie forum administracyjne eBay.

--
RoMan
squadack O Mnie...

) Przejrzyj aukcje 12-gru-06 11:52 CET 14 z 26
.......smutno tu.........chyba nie wszyscy wiedza o formusie:(

) Przejrzyj aukcje 15-gru-06 18:42 CET 15 z 26
oceniam ebay na 5

Przejrzyj aukcje 21-gru-06 16:37 CET 16 z 26
Konkurs został już zakończony i rozstrzygnięty, zwycięzcy wyłonieni, nagrody zapakowane i gotowe do wysyłki. Już wkrótce lista wszystkich nagrodzonych.

Raz jeszcze dziękuję za Waszą inicjatywę. Świetnie się bawiłam czytając to, co pojawiło się na Forum i jestem przekonana, że nie tylko ja.

Mam nadzieję, że koniec konkursu nie oznacza końca Waszej aktywności. Piszcie, dyskutujcie i poznawajcie innych użytkowników naszego serwisu. Dziękuję raz jeszcze za udział w konkursie.

Pozdrawiam,
Dominika

) Przejrzyj aukcje 21-gru-06 17:28 CET 17 z 26
hola hola hola nie wkrotce tylko DZISIAj!!!!!!!

Zwycięzców ogłosimy do 21 grudnia 2006. Wkrotce to moze byc jutro, moze byc za miesiac, moze byc za rok.....czyzby hipokryzja?

) Przejrzyj aukcje 21-gru-06 19:50 CET 18 z 26
Czyżby hipochondria? Spokojnie - dzień się jeszcze nie skończył...

--
RoMan
squadack O Mnie...

) Przejrzyj aukcje 21-gru-06 20:15 CET 19 z 26
hmmmm ja na pewno nie cierpie na hipoCHondrie a na marginesie polecam korzystanie ze slownika ortograficznego i slownika wyrazow obcych

Przejrzyj aukcje 21-gru-06 22:08 CET 20 z 26
Witajcie,

Drogi Szymonie, rozumiem, że nie możesz się doczekać, bo zapewne domyślasz się, że nagroda (i to nie jedna) trafi w Twoje ręce. Rozumiem Twoje zniecierpliwienie i już spieszę z informacjami... Chciałbym jeszcze tylko zauważyć, Już wkrótce lista wszystkich nagrodzonych. może oznaczać np., że wspomnianą listę zamieszczę w pewnym (niewielkim) odstępie czasu od wiadomości, w której o tym informuję..., no ale, jak już wspomniałam, rozumiem, że nie możesz się doczekać :-D

Dominika

Przejrzyj aukcje 21-gru-06 22:08 CET 21 z 26
Panie i Panowie...

Rozstrzygnięcie konkursu – lista nagrodzonych

Kategoria I - najpopularniejszy post, w którym miarą popularności jest liczba zamieszczonych w nim wpisów:

I miejsce: szymonpoland
II miejsce: kura_nioska
III miejsce: raf24_pl
IV miejsce: squadack
V miejsce: lukasz210
VI miejsce: cezcez_pl
VII miejsce: megasam-info

Kategoria II - najpopularniejszy post, w którym miarą popularności jest liczba udzielających się w nim użytkowników

I miejsce: szymonpoland
II miejsce: kura_nioska
III miejsce: lukasz210
IV miejsce:
- rafal8023
- raf24_pl
- squadack
- ternar
- wroclawiak1971
V miejsce:
- dziewanna1
- cezcez_pl
- cosas.maravillosas
- zyby

Ponieważ lista użytkowników, którzy w tej kategorii zajęli miejsca VI i VII jest długa, zainteresowani zostaną poinformowani o wygranej indywidualnie

Gratulujemy,
Zespół eBay.pl

) Przejrzyj aukcje 21-gru-06 23:10 CET 22 z 26
No w koncu. Zdazylas za 5 12;) Dobrze,ze dzis bo z nerwow zaczalem czepiac sie ludzi na forach i zapomnialem podstawowych zasad ortografii wytykajac ich brak znajomosci innym(Bogu ducha winnym)forumowiczom. Dziekuje.Pozdrawiam

) Przejrzyj aukcje 22-gru-06 00:01 CET 23 z 26
-> szymonpoland

http://swo.pwn.pl/haslo.php?id=10821 - jesteś pewien, że to ja powinienem korzystać ze słowników?

Oczywiście słowo zostało użyte zupełnie świadomie w absurdalnym kontekście - ot, prawem poety - "histeria" było za krótkie a "hipochondria" pasowała do "hipokryzji".

--
RoMan
squadack O Mnie...

) Przejrzyj aukcje 22-gru-06 10:43 CET 24 z 26
a co napisalem w osatnim watku->to sie odnosilo do Ciebie;)patrz:podstawowe zasady ortografii

) Przejrzyj aukcje 28-gru-06 20:44 CET 25 z 26
A ja raczej nie zachwycalbym sie postami ani zaletmi czy wadami tego serwisu a raczej zastanowilbym sie wspolnie co zrobic by eBay stal sie realna konkurecja dla allegro a nawet zeby przerosl allegro w calym tego slowa znaczeniu ......moze jakies konkretne propozycje ?

) Przejrzyj aukcje 29-gru-06 00:36 CET 26 z 26
Wszystko już było.

--
RoMan
squadack O Mnie...

Strona 1 z 1
Dyskusja
Zasubskrybuj ten wątek poprzez RSS RSS

Forum opinii | Wartości społeczności

O serwisie eBay | Komunikaty | Zarejestruj się | Centrum bezpieczeństwa | VeRO: Ochrona praw własności intelektualnej | Forum opinii | Mapa witryny | Pomoc
Copyright © 1995-2010 eBay Inc. Wszelkie prawa zastrzeżone.Wymienione znaki towarowe i marki należą do ich prawnych właścicieli. Korzystanie z tej witryny WWW oznacza akceptację Umowy z użytkownikiem i Zasad zachowania poufności w serwisie eBay.
Oficjalny czas eBay